English/日本語 M09J

12 to 18人分

TURKEY

BUTTER

EGG

MILK

DRY BREAD

SALT

PEPPER

POTATO (Mashed)

CELERY

ONION

1

250 gr

2

400 ml

800 cc

5 cc

2.5 cc

400 cc

100 cc

1

4 Kilos

- -

Large

2 Cups

4 Cups

1 Tsp

1/2 Tsp

2 Cups

- -

Large

七面鳥

バター

牛乳

パン粉

こしょう

マシュドポテト

セロリ

たまねぎ

    FILLING

  • Beat the egg and add the milk. Pour the liquid on the bread. Add the salt, pepper, potatoes, celery (diced) and mix well.
  • In a large skillet warm 125 gr of butter, add the onion (chopped) and cook until transparent. Add the mixed ingredients and cook for 10 minutes, stirring constantly.
  • Place a cheese cloth in the turkey and put the filling inside.
  • Tie the skin so the filling canユt go out.
  • BAKING THE TURKEY

  • Preheat the oven at 170。
  • Place the turkey on a cookie sheet or in a large oven pan. Melt the remaining butter and brush some on the turkey. Add salt and pepper. Cover it with a foil paper or the pan lid.
  • Bake for 2 to 3 hours (the meat should detach from the bones when cook)
  • Every 20 minutes brush the turkey with more butter or, later with its fat dripping.
  • For the last 30 minutes uncover the turkey

    フィリング

  • 卵をときほごし、牛乳を加える。パン粉に加え、塩、コショー、マッシュドポテト、サイノメに切ったセロリを加えよく混ぜる。(1)
  • 大きな鍋に、125grのバターを温め、みじん切りの玉葱を加え、透明になるまで炒める。(1)を加え、10分間焦げ付かないようにかき混ぜながら炒める。
  • ターキーの中に布を敷き、中にフィリングを詰める
  • フィリングが外にでないように、皮をしばる。
  • ベイキング ザ ターキー

  • オーブンを170℃に温める。
  • オーブンシートをしいた上か耐熱容器にターキーをおく。 残りのバターを溶かし、ターキーにぬる。塩、コショーをする。アルミホイルか耐熱容器のフタでおおいをする。
  • 2〜3時間焼く。(肉が骨からはがれるようになったら焼き上がり)
  • 20分毎にバターまたは、したたり落ちてくる油を塗る
  • 最後の30分はおおいをとって焼く。

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