English/日本語 M11J

PATE DE CAMPAGNE

8人分

LARD or BACON

WILD BOAR *

BEEF

CHICKEN LIVER

CHICKEN **

GARLIC

SALT & PEPPER

Slices

200 gr

200 gr

200 gr

130 gr

1

To Taste

- -

- -

- -

- -

- -

Clove

- -

ラード/ベーコン

いのしし

牛肉

鶏のレバー

鶏肉

にんにく

塩&こしょう

  • Preheat the oven at 180 C
  • Place some lard (5 mm thick) in the buttom of a glass oven pan. The wild boar' lard is the best.
  • Grind the wild boar, beef and chicken liver (first rinsed in cold water or milk) meats very finely. Add the crushed garlic, salt and pepper. Mix well.
  • Place about half the grinned meat on the Lard. Cover with the chicken. Cover with the other half of the meat.
  • Bake, covered with an aluminium foil, for 90 minutes
  • NOTE

    * Can be replaced with any venison

    ** Should be replaced with wild bird....

  • オーブンを180℃に温める。
  • ガラスのオーブン皿に、いくらかのラードを置く。猪のラードが良い。
  • 猪の肉、牛肉、鶏のレバー、を細かく砕く。(レバーは、冷たい水かミルクで、すすいでおく。)つぶしたニンニク、塩、こしょうを加え、よく混ぜる。
  • ラードの上に、半分ぐらい置く。鶏肉で覆う。残りの半分をかぶせる。
  • アルミホイルをかぶせ、90分間、焼く。
  • メモ

    いのししは狩りで捕えた動物にかえることができます。鳥肉も同様です。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp