English/日本語 M12J

6~8人分

CHICKEN LIVER

BEEF (Grinned-Lean)

ONION

COGNAC

BUTTER

CREAM

BUTTER

PARSLEY

GARLIC

MUSTARD

CLOVE

SALT & PEPPER

500 gr

200 gr

1

60 ml

30 gr

100 ml

60 gr

15 cc

1

5 cc

Pinch

To Taste

- -

- -

Small

4 Tbs

2 Tbs

1/2 Cup

4 Tbs

1 Tbs

Clove

1 Tsp

- -

- -

鶏のレバー

牛挽き肉

たまねぎ

コニャック

バター

生クリーム

バター

パセリ

にんにく

からし(粉末)

クローブ

塩、こしょう

  • Clean and cut the liver and rinse them in salted water
  • Melt the butter in a heavy bottom pan and add the onions and beef. Mix well and add the garlic and seasoning. Cook for 3 to 5 minutes at medium-high heat.
  • Add the liver, mix well and cook for 5 more minutes.
  • Add the cream, and cook it for 3 to 4 minutes.
  • Chop the ingredients in a blender and add the clarified butter and cognac.
  • Pour it into the pans and refrigerate for at least one hour.
  • レバーをきれいに洗い、切る。塩水ですすぐ。
  • 厚手の鍋にバターを溶かし、玉葱と牛挽き肉を入れる。よく混ぜにんにくと香辛料を加える。 中火で3分〜5分いためる。
  • レバーを入れ、よく混ぜ、もう5分いためる。
  • 生クリームを入れ、3〜4分火にかける。
  • それをミキサーにかけ、溶かしバターとコニャックを加える。
  • 型に流し入れ、冷蔵庫で1時間以上冷やす。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp