English/日本語 M15J

8人分

RED BEANS

ONION

OIL

PORK & BEEF (Grinned)

RED HOT PEPPER

WHITE STOCK

WATER

TOMATO

GREEN PEPPER

GARLIC

SALT

OREGANO

CAYENNE PEPPER

250 gr

3

45 ml

400 gr

2 or 3

400 ml

200 ml

400 ml

3

2

5 cc

5 cc

2.5 cc

- -

Large

3 Tbs

- -

Small

2 Cups

1 Cup

1 Can

Large

Clove

1 Tsp

1 Tsp

1/2 Tsp

金時豆

たまねぎ

サラダ油

牛豚合い挽き肉

とうがらし

チキンブイヨンストック

トマト

ピーマン

にんにく

オレガノ

カイエンペッパー

  • Soak the beans in 1 Liter of water for 12 hours. Rinse them and boil them in fresh water until soft.
  • Boil the green peppers (cut in 1 cm wide strips) in the white stock for 5 minutes and set aside.
  • Warm the oil in a large skillet and saute the onions (largely cut) and the meat, until the meat has lost its pink color. Add the tomatoes, the crushed garlic, the hot peppers (if you want a milder taste leave them whole, otherwise cut them in small pieces), the seasoning and the green peppers with the white stock and water. Bring to a boil and simmer for 2 hours without the lid.
  • Add the beans and cook again for 30 minutes.
  • 豆を1リットルの水に12時間つけておく。洗った後、新しい水で柔らかくなるまでゆでる。
  • ピーマンを1cm幅の縦切りにし、チキンブイヨストックで5分間ゆで、おいておく。
  • 大きめのフライパンに油を熱して、大きめに切った玉葱と挽肉を炒める。肉の色が変わったら、トマト、つぶしたにんにく、とうがらし(丸のまま入れるとあまり辛くならない。好みで小さく切って入れる。)香辛料とピーマンをスープごと加える。水も加えて沸騰したら蓋をしないで2時間煮る。
  • 豆を入れ、また30分間煮る

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