English/日本語 M16J

4人分

CHICKEN (Minced)

PORK (Minced)

EGG

GARLIC

PARSLEY (Fresh)

BREAD CRUMBS

ORIGANO

VINEGAR

SALT

WHITE STOCK

250 gr

250 gr

4

2

15 cc

85 gr

Pinch

45 ml

To Taste

500 ml

- -

- -

Large

Clove

1 Tbs

- -

- -

3 Tbs

- -

2.5 Cups

鶏挽き肉

豚挽き肉

にんにく

パセリ

パン粉

オレガノ

チキンブイヨンストック

  • Mix together the meat, crushed garlic, eggs, bread crumbs, chopped parsley and oregano.
  • Form in small balls (2 cm).
  • Bring the white stock to the boiling point.
  • Dip meat balls in the vinegar (enough to fill the pot) and put them in the boiling white stock. Cook for 12 minutes. Repeat the operation until all the meat balls are cooked.
  • Serve the メMeat balls in Bouillonモ with the メSimple tomato sauceモ.
  • NOTE

    The white stock can be replaced by boiling 1 liter of water with a chicken carcass some ham and Bay leaf (1 hre)

  • 挽肉、つぶしたにんにく、卵、パン粉、みじんパセリ、オレガノをまぜあわせる。
  • 2cmくらいの小さなボール状にまるめる。
  • チキンブイヨンストックを沸騰させる。
  • ミートボールを酢にくぐらせ、それを沸騰している チキンブイヨンストックの中に入れ、12分間煮る。それを繰り返し、全部煮る。
  • シンプルトマトソースを添えていただく。
  • メモ

    チイキンブイオンストックは、1Pの水に、チキンの骨と皮と肉と、ハムとベイリーフを入れ、1時間位煮て作ってください。

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