English/日本語 M17J

Sauce for 2 to 3 kilos of meat.

TOMATO JUICE

SOY SAUCE

VINEGAR

MUSTARD (Dry)

WORCESTERSHIRE SAUCE

ONION (Grated)

GARLIC (Crushed)

SUGAR

SPARERIBS

300 ml

30 ml

175 ml

5 cc

15 ml

30 cc

1

100 gr

200 gr/portion

1.5 Cup

2 Tbs

- -

1 Tsp

1 Tbs

2 Tbs

Clove

- -

一人=200gr

トマトジュース

しょうゆ

粉からし

ウースターソース

たまねぎ(すりおろす)

にんにく(つぶす)

砂糖

スペアリブ

  • Combine all ingredients except spareribs in a blender and blend until the mixture is thoroughly combined.
  • Place the spreribs in a flat oven pan and cover them with the sauce. Cover with aluminium foil and marinate at room temperature for several hours.
  • Preheat the oven at 180。C. Leave the foil in place and bake for 45 minutes. Uncover and bake for 30 more minutes.
  • ミキサーにスペアリブ以外のすべての材料を入れ、十分に混ぜてソースをつくる。
  • 平たいオーブン皿にスペアリブを並べ、上からソースをかける。アルミホイルで蓋をし、室温で数時間つけておく。
  • オーブンを180℃に温め、ホイルをしたまま45分間 焼く。ホイルをとり、さらに30分間焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp