English/日本語 M18J

6〜8人分

CHICKEN

ONION

CARROT

PARSLEY

WATER

SALT & PEPPER

BREAD (Dry)

GELATIN

WALNUTS

PAPRIKA

500 gr

1

2

2

600 ml

5 cc

1

10 cc

60 gr

2.5 cc

- -

Large

Small

- -

3 Cups

1 Tsp

Slices

2 Envelops

- -

1/2 Tsp

鶏肉

たまねぎ

人参

パセリ

塩&こしょう

パン

ゼラチン

クルミ

パプリカ

  • Place the chicken in a medium-size pot with the onion and carrots (quartered), add the water, parsley, salt and pepper. Cover and gently simmer for 1 hour.
  • Cool a little, then remove the chicken to a plate. Strip off the flesh, returning skin to the pot. Boil the stock until reduced by half. Strain and put aside.
  • Cut the chicken into 4 cm long strips and place in a bowl, moisten with 2 tbs of stock, cover and chill.
  • Soak the gelatin in 200 ml of soup and let stand 5 minutes. Bring to a boil and cook at low heat for 3 minutes.
  • Crumble into a blender bowl with half of the stock, walnut and paprika. Blend thoroughly adding more stock until creamy adjust the seasonning with salt and pepper.
  • Mix the sauce with the chicken and place in a bowl. Refrigerate for 2 to 3 hours before serving.
  • 中サイズの鍋にチキンと玉葱、4分の1に切った人参とを一緒に入れ、水、パセリ、塩、コショウを加える。ふたをして1時間、静かに煮る。
  • 少し冷まし、皿にチキンを取り出す。肉を別に取りおき、皮は鍋に戻す。スープが半分になるまで煮つめ、こしておく。
  • 肉を長さ4cmに切り、ボールに入れ大さじ2杯のスープで浸し、ラップをして冷やす。
  • ゼラチンを200mlのスープに5分間ひたし、弱火で3分間煮る。
  • ブレンダーに半量のスープと、食パンとクルミとパプリカを一緒に入れこなごなにする。 残りのスープを加えながら、なめらかになるまで混ぜる。塩、コショウで味を整える。
  • チキンとソースを混ぜてボールに入れ、2〜3時間冷蔵庫に入れて冷やす。

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