English/日本語 M19J

8 〜12人分

LAMB ROAST

BUTTER

GARLIC

SALT & PEPPER

STUFFING

MUSHROOM

GARLIC

GREEN ONION

BREAD CRUMBS

EGG

THYME

2 Kg

60 gr

1

To Taste

---

200 gr

3

2

50 cc

1/4

Pinch

- -

4 Tbs

Clove

- -

---

- -

Clove

- -

- -

- -

- -

ローストラム

バター

にんにく

塩&こしょう

詰め物

きのこ

にんにく

ねぎ

パン粉

タイム

  • Preheat the oven at 225。C
  • In a frying pan heat up 2 Tbs of butter and saute the vegetables (minced), salt & pepper, thyme and cook 2 to 3 minutes at high heat.
  • Add the bread crumbs (soaked in some milk) and the egg. Cook 2 more minutes at medium heat.
  • Place the roast on the table, sprinkle some salt and pepper and place the stuffing on it. Close the meat and sew up.
  • Place the stuffed roast in an oven pan, the fat up. With a knife make some holes and insert some garlic.
  • Bake for 20 minutes at 225。C then lower the heat at 190。C and bake one more hour.
  • オーブンを225℃に温めておく。
  • フライパンを温め、2Tbsのバターを入れ、細かく切った野菜、塩、コショウ、タイムを炒める。2、3分強火で炒める。
  • (いくらかのミルクを加えた)パン粉に、卵を加え炒めた野菜の中に入れ、中火であと2分炒める。
  • テーブルに皮と油をとった肉を起き、塩、コショウをふる。そして、肉の上に炒めておいた詰めるものをおく。肉を閉じ、凧糸で縫う。
  • オーブン皿に、詰め物をした肉を置き、ナイフで いくつかの穴を開け、細かく切ったニンニクを入れる
  • 225℃で20分間焼き、190℃に下げて、もう1時間焼く。

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