English/日本語 M20J

6〜8人分

PORK ROAST*

BEER

ONION

BAY LEAF

GARLIC

CARROT

CELERY

CLOVES (whole)

PEPPERCORNS

FLOUR

SALT & PEPPER

* Shoulder with skin

1 Kg

200 ml

1

2

1

60 cc

60 cc

12

6

15 cc

To Taste

---

- -

1 Cup

Large

Leaves

Clove

4 Tbs

4 Tbs

- -

- -

1 Tbs

- -

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*豚肉

ビール

たまねぎ

月桂樹の葉

にんにく

にんじん

セロリ

クローブ

粒こしょう

小麦粉

塩&こしょう

骨と皮*

  • Rub salt genourously into the pork. Place the pork in a casserole, skin side down, and place it in preheated oven (approx. 225。C). Roast it for a short while then pour the beer over the meat.
  • Turn the pork after approximatly 15 min with the skin upside. Score the skin (criss-cross). Stick the cloves into the pork at the intersections of the cuts.
  • Continue to roast the pork for 45 min, basting regularly with its own gravy.
  • Add the diced onion, the bay leaf, the assorted vegetables, the peppercorns and the crushed garlic to the gravy. Roast for another 10 minutes.
  • Turn up the heat, pour heavily salted water over the skin (to make it crispy) and continue to roast for a short time. Take the roasted pork out of the oven and keep it warm. Remove the cloves before serving.
  • Thicken the gravy with flour and season with pepper and salt.
  • 肉に塩を十分こすりつける。焼き鍋に皮を下にして肉を入れ、225℃に温めておいたオーブンを入れる。 短い時間焼いてから、ビールを注ぎ込む。
  • 15分間、焼いた後、皮を上にして肉をひっくり返す。皮に十字の切れ目を入れ、十字の切り込みにグローブを差し込む。
  • 肉から出るソースを定期的にかけ45分間焼く。
  • 四角く切ったタマネギ、ベイリーフ、野菜の取り合わせ、ペッパーコーン、つぶしたニンニクを絡めるようにい入れ、もう10分間焼く。
  • 皮をパリパリとするために、濃い塩水をかける。少しの時間焼く。オーブンから肉をとりだし、冷めないようにしておく。食べる前にクローブを取り除く。
  • 小麦粉でソースをかたくし、塩、こしょうで味を調える。

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