English/日本語 M22J

GRILLED PORK FILET

12人分

BUTTER

CELERY

ONION

ROSEMARY

BASIL

MUSHROOM (Shimeji)*

WHITE WINE

BREAD CRUMBS

SALT & PEPPER

PORK FILET

OLIVE OIL

SOYA SAUCE

SUGAR

LEMON JUICE

45 gr

1/2

1/2

2.5 cc

10 cc

150 gr

30 ml

100 gr

To Taste

2

15 ml

5 ml

2.5 cc

30 ml

3 Tbs

Stack

Medium

1/2 Tsp

2 Tsp

- -

2 Tbs

- -

- -

- -

1 Tbs

1 Tsp

1/2 Tsp

2 Tbs

バター

セロリ

たまねぎ

ローズマリー

バジル

しめじ

白ワイン

パン粉

塩&こしょう

ヒレ肉

オリーブ油

醤油

砂糖

レモンジュース

  • At medium heat, warm up the butter in a frying pan. Saute the diced celery and chopped onion for 5 minutes.
  • Add the seasonning and cook for 2 more minutes. Add the sliced mushroom, cook 5 minutes.
  • Add the white wine and cook again for 2 minutes. Add the bread crumbs, cook for 1 minutes and mix in a blender for 30 seconds.
  • Cut the filet lenghtwise in half. Place between 2 wax paper and tenderize them.
  • Spread the filling on the filets, roll and tie up.
  • Mix together the olive oil, soya, lemon juice and a little fresh pepper.
  • Cook on a grill at medium heat, turning them regularly covering with the oil mix. Cook for 30 minutes.
  • NOTE

    Baking in the oven at 250 C for 35 minutes would almost be the same....

  • 中火でフライパンにバターを温め、四角く切ったセロリ、みじん切りの玉葱を5分間炒める。
  • 香辛料を加え、2分間炒める。スライスしたシメジを加え、5分間炒める。
  • ホワイトワインを加え、再び2分間炒める。パン粉を加え、1分間炒め、30秒間ブレンダーにかける。
  • ヒレ肉を半分に割り広げ、2枚のクッキングペーパーにはさみ、やさしくたたいて広げる。
  • 肉の上にフィリングのせ、巻いて、糸で縛る。
  • オリーブオイル、醤油、レモン汁、こしょうを混ぜる。
  • 中火のグリルで、定期的にオイルミックスをぬり、ひっくり返しながら、30分間ぐらい焼く。
  • メモ

    オーブンでは、250℃で35分間焼く。

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