English/日本語 M23J

APPLE PORK FILET

6人分

BUTTER

GARLIC

GREEN ONION

APPLE

CAYENNE PEPPER

BASIL

BREAD CRUMBS

MILK

CHEESE

PORK FILETS

SALT & PEPPER

OIL

15 cc

2

3

1

Pinch

5 cc

100 gr

150 ml

30 cc

2

To Taste

- -

1 Tbs

Cloves

- -

Small

- -

1 Tsp

- -

- -

2 Tbs

- -

- -

- -

バター

にんにく

ねぎ

りんご

カイエンペッパー

バジル

パン粉

牛乳

チーズ

ヒレ肉

塩&こしょう

サラダ油

  • Melt the butter in a frying pan and saute the garlic (Peeled, boiled for a few seconds and crushed) and diced green onions for 2 minutes ・ Add the apple (Peeled and diced), cayenne pepper and basilic. Add some salt and pepper and cook 4 minutes.
  • Soak the bread in the milk for a few minutes. Squeeze it so the excess of milk is extracted. Add it to the onion/garlic with the cheese, mix and turn off the heat.
  • Blend well.
  • Cut the filets lenghtwise in half. Place between 2 wax paper and tenderize them.Spread the filling on the filets, roll and tie up. Cover with oil.
  • Cook on a grill at medium heat, turning them regularly covering with some oil. Cook for 30 minutes.
  • NOTE

    Baking in the oven at 250 C for 35 minutes would almost be the same....

  • フライパンにバターを溶かし、にんにく(皮を剥いて2、3分ボイルし、つぶしたもの)を炒め、小さく切った葱も加え、数分炒める。
  • 皮を剥いて一口大にきったリンゴ、カイエンペパーバジルを加える。塩、コショーをして、4分間炒める。
  • パンを牛乳につけて少し置いておく。少しパンをしぼって、フライパンにいれ、チーズも入れ、火を止める
  • よく混ぜる。
  • 肉を縦に半分に切り、クッキングペーパーの上に広げまたその上にクッキングペーパーを置き、やさしくたたく。
  • 肉の上に炒めたフィリングをのせ、くるくると巻く 表面にオイルを塗る。
  • 中火のグリルで、上下を返し、オイルを塗って30分くらい焼く。
  • メモ

    オーブンでは、250℃で35分間焼く。

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