English/日本語 M25J

STUFFED PUMPKIN

6〜8人分

MINCED MEAT

ONION

OLIVE OIL

GARLIC

EGGPLANT

CARROT

CELERY

TOMATO

RED WINE

PARMESAN CHEESE

CAYENNE PEPPER

OREGANO

SALT &PEPPER

PUMPKIN

CHEESE

250 gr

1

15 ml

1

400 gr

1

1

250 gr

250 ml

80 gr

2.5 cc

5 cc

To Taste

1

To Taste

- -

Large

1 Tbs

Clove

- -

Large

Stick

- -

- -

- -

1/2 Tsp

1 Tsp

- -

Large

For Gratin

あいびきミンチ

たまねぎ

オリーブオイル

にんにく

なす

人参

セロリ

トマト

赤ワイン

パルメザンチーズ

カイエンペッパー

オレガノ

塩とコショー

かぼちゃ

チーズ

  • Warm enough olive oil in a large skillet and saute the sliced eggplant, until golden.
  • Warm up the oil in a large skillet and saute the minced onion with the crushed garlic.
  • Add the meat and cook until it loses its pink color.
  • Add the diced carrots and celery, the tomatoes and red wine; cook for 15 minutes or until most of the liquid has evaporated. Add the parmesan cheese, cayenne pepper, oregano and salt & pepper.
  • Cut the pumpkin in small pieces 10cm long and 4 cm wide. Place them on foil paper and pack some meat sauce on top.
  • Wrap and place in the oven at 180 C for 40 minutes.
  • Open the top of each portion and add some cheese. Place again in the oven at 220 C and bake for 10 minutes or until the cheese has melted.
  • なすをしまに剥いて、うす切りにし、オリーブオイルで炒め、とりだしておく。
  • フライパンを熱し、みじん切りの玉ねぎとつぶした にんにくを炒める。  
  • 肉を入れ、色が変わるまで炒める。
  • 小さく切った、人参、セロリ、トマト、赤ワインを 入れ、水気がなくなるまで煮る。次にパルメザンチーズ カイエンペッパー、オレガノ、塩、コショーを入れる。
  • かぼちゃを4cm位の幅にきりホイルペーパーの上に置く。ホイルでかぼちゃを包むようにして、その上にミートソースをのせる。
  • ぴっちり包にで、 180℃のオーブンで40分間焼く。
  • ホイルをあけ、上にチーズをのせ、チーズが溶けるまで220℃で5分間か10分間くらい焼く。

Recipe List

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