English/日本語 O01J

FISH STOCK

2 Liters

FISH BONES & HEADS

ONION

MUSHROOM

PARSLEY

THYME

BAY LEAF

LEMON JUICE

WATER

WHITE WINE

2.5 kg

125 gr

150 gr

30 cc

10 cc

1

10

2.5 liter

500 ml

- -

1

Large

- -

2 Tbs

2 Tsp

Leaf

drops

- -

魚の骨と頭

たまねぎ

きのこ

パセリ

タイム

月桂樹の葉

レモン汁

白ワイン

  • Put the onions and the mushrooms in the buttom of a large stock pot.
  • Add the fish, the lemon juice, the seasoning, the water and the wine.
  • Bring to the boil, skim and cook gently for 40 minutes.
  • Strain through a fine sieve.
  • 大きな鍋に玉葱、マッシュルームを入れる。
  • 魚、レモン汁、パセリ、タイム、月桂樹の葉を加え、水とワインを注ぐ。
  • 沸騰させた後、あくをとりながら40分間 静かに煮る。
  • ふきんでこす。 

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