English/日本語 O02J

WHITE STOCK

3 Liters

CHICKEN

ONION

GREEN ONION

CARROT

CELERY

PARSLEY

THYME

BAY LEAF

WATER

1 Kg

150 gr

75 gr

150 gr

100 gr

30 cc

10 cc

1

5 Liters

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2 Tbs

2 Tsp

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鶏肉

たまねぎ

ねぎ

にんじん

セロリ

パセリ

タイム

月桂樹の葉

  • Put the meat and bones with the water in a large stock pot and bring to a boil, cook for 5 minutes.
  • Skim and add the seasoning.
  • Add the vegetables and bring to a boil then lower the heat and cook for 3.5 hours.
  • Remove fat and strain through a fine sieve.
  • 大きな寸胴鍋に、水、鶏肉、牛骨を入れ、沸騰してから5分間煮る。
  • あくを取り除き、香辛料を加える。
  • 野菜類を加えて再び沸騰させ、弱火にして3時間半煮る。
  • 浮いてくる油分を取り除き、ふきんで漉す。

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