English/日本語 O04J

BROWN STOCK

3 Liters

BEEF

BACON

BUTTER

ONION

GARLIC

CARROT

CELERY

PARSLEY

THYME

BAY LEAF

SALT

WATER

1 kg

200 gr

50 gr

200 gr

1

200 gr

100 gr

30 cc

10 cc

1

5 cc

4 Liters

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- -

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Clove

- -

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2 Tbs

2 Tsp

Leaf

1 Tsp

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牛肉

ベーコン

バター

たまねぎ

にんにく

にんじん

セロリ

パセリ

タイム

月桂樹の葉

  • Cook the meat and the vegetables in butter for a few minutes.
  • Add the seasoning and 2 cups of water and boil down to a jelly.
  • Add the rest of the water and bring to a boil, simmer for 8 hours.
  • Remove fat and strain through a fine sieve.
  • 牛肉、ベーコンと野菜を、バターで炒める。
  • 香辛料と、水2カップを加え、ゼリー状(煮こごり)になるまで煮つめる。
  • 残りの水を加えて沸騰させ、8時間弱火でグツグツと煮る。
  • 油分を取り除き、布巾で漉す。  

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