English/日本語 O06J

4人分

ONION

BUTTER

WHITE WINE

FLOUR

BROWN STOCK

WATER

BAY LEAF

CHEESE

FRENCH BREAD

TABASCO

SALT AND PEPPER

550 gr

30 gr

100 ml

30 cc

400 ml

400 ml

1

125 gr

4

1

- -

- -

- -

- -

2 Tbs

2 Cups

2 Cups

- -

- -

Slices

Drop

To Taste

たまねぎ

バター

白ワイン

強力粉

ビーフブイヨンスープ

月桂樹の葉

チーズ

フランスパン

タバスコ

塩、こしょう

  • Warm the butter in a heavy buttom pot and cook the onion (cut in slices) at low heat for 20 minutes without the lid.
  • Add the wine and cook at high heat until 2/3 of the liquid has evaporated.
  • Turn down the heat and add the flour, cook for 5 minutes and add the stock, a little at a time, stirring constantly add the water the same way.
  • Add the salt, pepper and bay leaf, bring to a boil and cook for 30 minutes at low heat.
  • Pour 125 ml of soup in 4 small soup bowls, add some bread (dry) and sprinkle with cheese.
  • Broil the soup for 5 minutes or until the cheese is golden.
  • Note

    Make sure the bowls you use can stand the oven heat.

  •  厚手の鍋にバターを溶かし、たまねぎ(厚めにスライスしたもの)をフタ をしないで20分弱火で炒める。
  •  ワインを加え、強火にして、水分が2/3になる位まで煮つめる。
  •  弱火にして小麦粉を加え、5分間炒める。ビーフブイヨンスープを、少しずつ混ぜ合わせながら加える。同様に、水も加え混ぜる。
  •  塩、コショウ、月桂樹の葉を入れ沸騰させた後、弱火で30分煮る。
  • 4つの皿にスープをとりわけ、パンをうかべた上に、チーズをのせる。
  • オーブントースターで5分程度、チーズがきつね色になるまで焼く。
  • Note

    スープ皿は、耐熱性のものを、使ってください。 

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