English/日本語 O09J

BORSCHT

6人分

BUTTER & OIL

ONION

BEETS

POTATO

CARROT

CABBAGE

CELERY

BROWN STOCK

SALT

BLACK PEPPER

DILL SEED

CIDER VINEGAR

HONEY

TOMATO PURE

30 ml

300 cc

200 gr

200 gr

1

300 gr

1

800 ml

10 cc

- -

- -

20 ml

20 ml

200 ml

2 Tbs

1 1/2 Cup

- -

- -

Large

- -

Stack

4 Cups

2 Tbs

- -

- -

- -

- -

1 Cup

バター&サラダ油

たまねぎ

ビーツ

じゃがいも

にんじん

キャベツ

セロリ

スープストック

黒こしょう

デイルシード

りんご酢

はちみつ

トマトピューレ

  • Slice (Thin) the potatoes and Beets. Cook them for 15 minutes in the Brown Stock.
  • Saute the chopped onions and Dill seeds until translucent in butter and oil.
  • Add celery (chopped) , carrot (sliced) and cabbage (chopped).
  • Add the water from the potato-beet mix. Add the salt and simmer until tender.
  • Add the potato-beet mix and cook for 30 minutes with the other ingredients.
  • Serve with sour cream, tomatoes and dill seeds
  • じゃがいもとビーツを薄くスライスする。スープストックといっしょになべに入れ、15分煮る。
  • たまねぎのみじん切りとデイルシードをバターとサラダ油でたまねぎが半透明になるまで炒める。
  • それにセロリのみじん切り、人参のスライス、キャベツのざく切りを加える。
  • じゃがいもとビーツの煮汁を加える。
  • 塩、こしょうで味付けし、弱火で煮る。
  • じゃがいもとビーツを加え、他の材料を入れ、30分煮る。
  • 皿にとりわけ、サワークリーム、トマト、デイルシードを加える。

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