English/日本語 O10J

SOPA DE PAPA Y HUEVO DURO

6人分

POTATO

EGG

ONION

OLIVE OIl

GARLIC

BEEF or CHICKEN BOUILLON

SALT & PEPPER

TOMATO

PARSLEY (Fresh)

300 gr

2

1

15 ml

2

750 ml

To taste

1

To Serve

- -

Large

Small

1 Tbs

Cloves

- -

- -

Large

- -

じゃがいも

たまねぎ

オリーブ油

にんにく

スープストック

塩、こしょう

トマト

パセリ

  • Wash then bring the potatoes to a boil. Cook for 20 minutes. Drain the water out and mash them. Set aside.
  • Hard boil the eggs (10 min). Cool them down under cold water, peel and chop them. Set aside.
  • Warm the oil in a medium size pot and saute the chopped onion. Add the crushed garlic. Add the mashed potato and the meat bouillon, salt and pepper. Cover, bring to a boil
  • じゃがいもを洗って20分間ゆでる。お湯を捨てて、つぶしておく。
  • 卵を10分間固めにゆでる。水で冷やし、皮を剥いてみじん切りにしておく。
  • 中くらいの鍋に油を温め、 みじん切りにした玉葱をいためる。つぶしたにんにくを加える。つぶしたじゃがいもと、スープストックをくわえ、塩、 こしょうを する。ふたをして、10分間煮る。
  • トマトを湯むきし、小さく切って、スープにくわえる。
  • スープ皿にとりわけ、ゆで卵とパセリ(みじん切り)を散らす。

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