English/日本語 O11J

SALYANKA

6人分

ONION (Minced)

BUTTER

CELERY (Minced)

CARROT (Minced)

TOMATO (Canned)

WHITE WINE

WHITE FISH

CUCUMBER (Sliced)

WATER

FISH STOCK

CAPERS

LEMON JUICE

SALT & PEPPER

200 gr

30 gr

75 gr

75 gr

300 gr

200 ml

500 gr

100 gr

200 ml

600 ml

45 cc

30 ml

To Taste

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2 Tbs

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1 Cup

- -

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1 Cup

3 Cups

3 Tbs

2 Tbs

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たまねぎ(みじん切り)

バター

セロリ(みじん切り)

にんじん(みじん切り)

トマトの水煮缶

白ワイン

白身魚

きゅうり(輪切り)

フィッシュスープストック

ケイパー

レモン汁

塩、こしょう

  • In a large stockpot over medium-high heat, saute onion in butter until soft but not browned. Add celery, carrots, tomatoes, and wine. Continue to cook for 5 minutes.
  • Add fish and cucumber. Cook for 3 to 4 minutes, then add the fish stock and water. Bring to a boil. Lower heat and simmer until fish flakes (about 15 minutes). Add capers, lemon juice, and salt and pepper to taste. Serve garnished with minced parsley.
  • 大きなスープ鍋にバターをとかし、たまねぎを透き通るまで中火でいためる。(茶色くならないように気をつける。)セロリ、にんじん、トマト、そしてワインを加える。5分間いため続ける
  • 魚とキュウリを加え、3、4分間煮る。それからフィッシュスープストックと水を加え、沸騰させる。火を弱め、魚が煮くずれるまで15分間くらい煮る。ケイパー、レモン汁を加え、塩、こしょうで味を整える。パセリのみじんぎりを散らす。

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