English/日本語 O13J

TOMATO-GARLIC SOUP

6人分

OLIVE OIL

GARLIC

TOMATO (Canned)

PAPRIKA

SUGAR

RED WINE*

GARBANZO BEANS (Cooked)

* or Dry Sherry

30 ml

4

1600 ml

15 cc

5 cc

150 ml

400 cc

--

2 Tbs

Large

Clove

8 Cups

1 Tbs

1 Tsp

2 Cups

--

オリーブオイル

にんにく

トマトの水煮缶

パプリカ

砂糖

赤ワイン*

ガルバンゾービーンズ

*又はドライシェリー

  • Saute the garlic (do not burn) add the paprika and saute a little more.
  • Add the tomatoes (pureed in a blender). Add the wine. Bring to a boil and simmer for 10 minutes.
  • Add the garbanzo beans.
  • Serve with fresh parsley or shredded cheese.
  • ニンニクを焦がさないように炒め、パブリカを加えてもう少し炒める。(1)
  • トマトをブレンダーにかけ、(1)に加える。さらにワインを加え10分間煮る。
  • ガルバンゾービーンズの下煮したものを入れる。 
  • パセリ又はおろしたチーズをふりかける。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp