English/日本語 O15J

CREAM OF AVOCADO SOUP

6人分

VEGETABLE BROTH

BUTTER

FLOUR

AVOCADO

CREAM (Light)

YOGURT

LEMON JUICE

SALT

SUGAR

BLACK PEPPER

600 ml

60 gr

30 cc

2

300 ml

100 ml

45 ml

To Taste

15 cc

To Taste

- -

4 Tbs

2 Tbs

Regular

1.5 Cup

1/2 Cup

3 Tbs

- -

1 Tbs

- -

野菜だし

バター

小麦粉

アヴォカド

生クリーム

ヨーグルト

レモジュース

砂糖 粒

黒こしょう

  • Warm up the butter in a heavy bottom sauce pan. Add the flour and cook at low heat until golden.
  • Add the warmed vegetable broth and cook until thick.
  • Mix together in a blender avocado, cream, yogurt
  • Add to the soup base, add the salt, pepper and sugar. Warm up but do not let boil.
  • 厚手の鍋にバターを溶かす。小麦粉を加え、弱火にしてきつね色になるまで炒める。
  • 温めたベジタブルブロス(野菜のゆで汁)を加えなめらかになるまで煮る。(1)
  • アボガド、クリーム、ヨーグルトをミキサーにかける。(2)
  • (2)を(1)に加え、塩、こしょう、砂糖を入れる沸騰しないように少し温める。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp