English/日本語 O16J

SPLIT PEA SOUP

6人分

BUTTER

ONION

CELERY

CARROTS

HAM

GREEN SPLIT PEA

CHICKEN STOCK

BAY LEAF

THYME

PARSLEY

MUSTARD SEED

CLOVE

SALT & PEPPER

30 cc

1

1

2

300 gr

325 cc

1.5 L

1

Pinch

Pinch

5 cc

Pinch

- -

2 Tbs

Large

Stack

Medium

- -

- -

- -

- -

- -

- -

1 Tsp

- -

To Taste

バター

たまねぎ

セロリ

人参

サイノメに切ったハム

グリーンスピリッツピー

チキンブイヨンスープ

月桂樹の葉

タイム

パセリ

粒マスタード

クローブ

塩&こしょう

  • Melt the butter in a large soup pot and saute the choped onion, diced celery, carrots and ham. Cover and cook for about 10 minutes at low heat
  • Add the other ingredients and bring to a boil. Partially cover and cook simmer for 2 to 3 hours.
  • 鍋にバターを溶かし、みじん切りにした玉葱、小さめの角切りにしたセロリとにんじん、ハムを炒める。フタをして弱火で10分間煮る。
  • 他の材料を全部入れ、すこしふたをずらして2〜3時間煮る。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp