English/日本語 O17J

VICHISOISE

6人分

BUTTER

GREEN ONION

ONION

POTATO

WHITE STOCK *

THYME, BASIL

BAY LEAF

PARSLEY

SALT & PEPPER

TOPPING

CREAM

PARSLEY

* Chicken stock

30 gr

100 gr

375 gr

1 kg

1200 ml

Pinch

2

15 cc

To Taste

--

150 ml

15 cc

--

2 Tbs

- -

- -

- -

6 Cups

- -

- -

1 Tbs

- -

--

- -

1 Tbs

--

バター

ねぎ

たまねぎ

じゃがいも

チキンブイヨン

タイム&バジル

月桂樹の葉

パセリ

塩&こしょう

トッピング

生クリーム

パセリ

--

  • Melt the butter in a large pot and saute the green onion, onion and herbs for 15 minutes with the lid on.
  • Add the diced potatoes and white stock Salt and pepper and boil for 40 minutes.
  • Pass in a blender and refrigerate for 4 to 5 hours (or overnight)
  • Before serving add the cream and choped fresh parsley
  • NOTE

    This soup can be kept in the refrigerator for a few days before serving

  • 大きめの鍋にバターを溶かし、ねぎ、玉ねぎ、ハーブを炒め、フタをして15分間煮る。
  • そこへ四角く切ったじゃがいも、ホワイトストック 塩、こしょうを入れ、40分間煮る。
  • ブレンダーでどろっとしたスープ状にして冷蔵庫に入れ、4、5時間(一晩でもよい)冷やす。
  • クリームとみじん切りパセリを散らして食べる。
  • メモ

    このスープは冷蔵庫で数日は保存できます。

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