English/日本語 O18J

CHICKEN GUMBO SOUP

8人分

BUTTER

ONION

CHICKEN STOCK

GREEN PEPPER

OKURA

TOMATOES (Canned)

SALT

BLACK PEPPER

COOKED CHICKEN

COOKED RICE or BEAN

30 cc

1

1 Liter

1

250 cc

350 ml

To Taste

To taste

200 cc

175 cc

2 Tbs

Large

- -

Large

15

- -

- -

- -

1 Cup

- -

バター

たまねぎ

チキンブイヨンスープ

ピーマン

オクラ

缶詰のトマト

黒こしょう

鶏肉

ご飯 /豆

  • Melt the butter in a large pot, add the onion, and cook, stirring, for 5 minutes or until golden.
  • Add the soup stock, green pepper (diced), okura (sliced), and tomatoes. Bring to a boil then simmer for 30 minutes.
  • Add the diced chicken and rice/beans. Warm up and add the salt and pepper.
  • なべにバターをとかし、みじん切りのたまねぎを入れて、5分位きつね色になるまで炒める。
  • スープストック、小さめに切ったピーマン、オクラ の輪切り、トマトを入れる。沸騰したら弱火にして30 分煮る。
  • 小さく(さいころ状)に切ったチキンとごはんまたは豆を加える。あたためて塩、こしょうをする。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp