English/日本語 P02J

EGGPLANT & SAUSAGE LASAGNA

6人分

OLIVE OIL

CARROT

ONION

CELERY

SAUSAGE(HOT)

WHITE WINE

TOMATO

SALT & PEPPER

EGGPLANT

OREGANO

PARMESAN

GRATED CHEESE

PASTA

125 ml

2

1

2

225 gr

200 ml

1500 gr

To Taste

800 gr

5 cc

100 gr

150 gr

9 Strips

- -

Small

Large

Stacks

- -

1 Cup

- -

- -

- -

1 Tsp

- -

- -

- -

オリーブ油

人参

たまねぎ

セロリ

ぴりからソーセージ

白ワイン

トマト

塩&こしょう

茄子

オレガノ

パルメザンチーズ

おろしたチー

ズ パスタ

  • Slightly boil than peel and cut the tomatoes
  • Heat half of the oil in a thick bottom pan and cook the carrots, the onions and celery at low heat for 15 minutes
  • Peel off the sausages and cut the meat in small pieces than add it to the vegetables. Cook at medium heat for a while and add the wine. Cook until half of the liquid has evaporated.
  • Add the tomatoes and bring to a boil add the salt and pepper. Lower the heat and cook for an hour.
  • In a large skillet, heat the other half of the oil and saute the eggplants adding the oregano.
  • Cook the pasta
  • Preheat the oven at 190。 C
  • Set the Lasagna and bake for 30 minutes
  • トマトをさっと茹でて皮をむき、切る。
  • 厚手の鍋に半量の油を熱し、人参、玉葱、セロリを弱火で15分間炒める。
  • ソーセージの皮をむき、小さく切って、野菜に加える。中火でしばらく煮てから、ワインを加える。汁が半分になるまで煮つめる。
  • トマトを加えて沸騰させ、塩、こしょうを加える。火を弱めて1時間煮る。  
  • 大きなフライパンに残りの油を熱し、茄子を炒めてオレガノを加える。  
  • パスタを茹でる。
  • オーブンを190。 cに温める。
  • ラザニアを作り30分間焼く。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp