English/日本語 P03J

CHICKEN RAVIOLI

6人分

CHICKEN

ONION

GINGER

WHITE STOCK

MUSHROOM*

CREAM

EGG

PASTA

* Shiitake

300 gr

1

15 gr

200 ml

75 gr

15 ml

1

400 gr

--

- -

Small

- -

1 Cup

- -

1 Tbs

Large

- -

--

鶏肉

たまねぎ

しょうが

チキンブイヨンスープ

マッシュルーム*

生クリーム

パスタ

*しいたけ

    FILLING

  • Boil the chicken on the slices of onion with the white stock and ginger for 20 minutes.
  • Add the mushrooms and cook 10 more minutes
  • Blend everything adding the cream
  • RAVIOLI

  • Prepare the pasta and roll it in 10 cm wide, very thin, strips. (Do not let it dry)
  • Scoop out the filling (with a coffee spoon) at every 5 cm; cover the rest of the pasta with egg
  • Cover with a second strip of fresh pasta. Cut with a pasta knife
  • Let dry on a floured towel for one hour
  • Boil the ravioli for 4 to 5 minutes

    フィリング  

  • ジンジャーを加えたチキンブイヨンスープにチキンと玉葱のスライスを入れ、 20分間煮る。  
  • マッシュルーム(しいたけ)を加え、10分間以上煮る。
  • クリームを加えながら全部混ぜ合わせる。
  • ラビオリ  

  • パスタを準備し、とても薄く細長い10cmの幅に延ばす。(乾かしてはいけない)
  • コーヒースプーンで5cmおきにフィニングをのせる。パスタのあいた部分に卵を塗る。
  • もう1つの細長いパスタでかぶせる。パスタナイフで切る。
  • 1時間、粉を振ったタオルのうえで乾かす。
  • ラビオリを4〜5分間茹でる。 5分間茹でる。

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