English/日本語 P04J

FETTUCINE ALFREDO

6人分

CREAM

PARMESAN CHEESE

BUTTER

EGG YOLK

SALT & WHITE PEPPER

FETTUCINE PASTA

150 ml

75 gr

40 gr

1

To Taste

200 gr

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Large

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生クリーム

パルメザンチーズ

バター

卵黄

塩&白こしょう

フェツチーニパスタ

  • Heat the cream in a medium-sized, heavy-bottomed saucepan. When it is just beginning to simmer, stir the cheese into it, bit by bit.
  • Continue stirring constantly over low heat for about 10 minutes, then start adding the butter, a little at a time.
  • When all the butter is incorporated and the sauce is smoth, remove it from the heat and beat a small amount of it into the egg yolk. Return the egg yolk mixture to the sauce and stir it in thoroughly with a whisk.
  • Season to taste with salt and pepper.
  • 普通サイズの深鍋にクリームを入れ温める。グツグツ煮え立ったら、少しずつチーズを加えかき混ぜる。
  • 10分ほど弱火で時々かき混ぜ、バターを少しずつ1度に加える。
  • 全てのバターが混ざりソースがなめらかになったら、少量のソースにたまごの黄身を入れ、温めながら強くかき混ぜる。 再びソースの中に戻し、泡立て器でゆっくりかき混ぜる。
  • 塩とバターで味をととのえる。

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