English/日本語 P05J

FETTUCINE CARBONARA

6人分

GARLIC

BACON

BUTTER

WHITE WINE

EGG

PARMESAN

SALT & PEPPER

PARSLEY

1

125 gr

15 gr

30 ml

2

50 gr

To Taste

To Serve

Clove

- -

1 Tbs

2 Tbs

Large

- -

- -

- -

にんにく

ベーコン

バター

白ワイン

パルメザンチーズ

塩&こしょう

パセリ

  • Dice the bacon and mix it with the crushed garlic.
  • Warm the butter in a frying pan and cook the bacon and garlic for 2 to 3 minutes. Season with salt and pepper.
  • Add the wine and cook at high heat until the liquid has evaporated.
  • In another bowl (large) mix the eggs and the parmesan.
  • When the pastas are cooked drain them and mix them thoroughly with the egg-parmesan mix.
  • Add the bacon and mix well.
  • Sprinkle with the parsley and serve
  • ベーコンを四角く切り、つぶしたニンニクと混ぜる
  • フライパンにバターを溶かして、2〜3分ベーコンをいためる。塩、こしょうをする。
  • ワインを入れ、強火にし、水分が蒸発するまで煮る
  • ほかの大きめのボウルに、卵とパルメザンチーズを入れ混ぜる。
  • パスタが茹で上がったら、水気を切り、卵とパルメザンの混ぜたものと混ぜる。
  • ベーコンを入れ、よく混ぜる。
  • パセリを散らし、皿に盛る。

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