English/日本語 P06J

SPINACH-MEAT CANNELLONI

4人分

FRESH PASTA

BECHAMEL SAUCE

SIMPLE TOMATO SAUCE

PARMESAN

BUTTER

FILLING

OLIVE OIL

ONION

GARLIC

BEEF/PORC (Minced)

SPINACH

PARMESAN

EGG YOLK

12

450 ml

300 ml

45 cc

25 gr

--

30 ml

1

1

250 gr

250 gr

40 gr

1

8 X 10 cm

- -

1.5 Cup

3 Tbs

- -

--

2 Tbs

Large

Clove

- -

- -

- -

Large

パスタ

ペシャメルソース

トマトソース

パルメザンチーズ

バター

フイリング

オリーブ油

たまねぎ

にんにく

牛肉/豚肉

ほうれんそう

パルメザンチーズ

卵黄

  • Boil the pastas in salted water, drain and dry them. Put aside.
  • Boil the spinach and squeze out the excess of water. Cut them into small pieces.
  • For the FILLING, saute the onion (chopped) and garlic (crushed) in the oil. Add the meat and cook until it loses its pink color.
  • Add the other ingredients, salt & pepper and 2 tbs of bechamel.
  • To prepare the cannelloni, put 1 Tbs of filling on each pasta and roll them. Place them in an oven pan. Pour on some tomato sauce and some bechamel. Sprinkle with some parmesan cheese and butter chunks.
  • Bake in the oven at 200。 for 20 minutes or until golden on top.
  • 塩水でパスタをゆで、水気を切っておく。
  • ほうれんそうをゆで、余分な水をしぼる。それを小さく切っておく。
  • 中味を作る:みじん切り玉葱、つぶしたにんにくを炒める。肉を加え色が変わるまで炒める。
  • 他の材料を入れ、塩、こしょうをして、大さじ2杯 ベシャメルソースを加える。
  • パスタに大さじ1杯位の中味を置き、それを巻く。オーブン皿におく。そこにトマトソースとベシャメルソースをかける。その上にパルメザンチーズとバターの切ったものをかける。
  • 200℃で20分間焼き色がつくまで焼く。

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