English/日本語 P07J

SPINACH CRACKERS

100

SPINACH

FLOUR

EGG

OLIVE OIL

SALT

PARMESAN CHEESE

BLACK PEPPER

OREGANO

ONION SALT

GARLIC SALT

VEGETABLE OIL

300 gr

250 gr

2

5 ml

15 cc

30 gr

5 cc

5 cc

5 cc

5 cc

Deep Fry

- -

- -

Large

1 Tbs

1 Tbs

2 Tbs

1 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

- -

ほうれんそう

小麦粉

オリーブ油

パルメザンチーズ

こしょう

オレガノ

オニオンソルト

ガーリックソルト

サラダ油

  • Wash, mince, cook and drain very weel (almost dry) the spinach.
  • Mix all the ingredients together and knead adding enough flour to obtain a dry texture (same as regular pasta). Let stand, covered, for 30 minutes.
  • Cut into long strip (with a pasta machine). Sprinkle enough flour on top and let stand 15 minutes.
  • Cut into 5cm X 2cm pieces. Deep fry each of them (5 to 10 seconds) at 185 C.
  • ほうれんそうを洗って細かく切り、煮て、水分を蒸発させる。
  • 材料を全部一緒に混ぜ、普通のパスタと同じように十分粉を加えながら、かわいたきめになるようにこねる。蓋をして30分間休ませる。
  • パスタマシンで、細長くする。十分な粉を振りかけ、15分間休ませる。
  • 5cm×2cmの大きさに切る。185℃で、から揚げにする。

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