English/日本語 P08J

SHRIMP TAGLIATELLE

4人分

SHRIMP

ONION

PARSLEY (Fresh)

CELERY

BLACK PEPPER (Whole)

WATER

WHITE WINE

BUTTER

GREEN ONION

FLOUR

CREAM

CAYENNE PEPPER

PASTA

300 gr

1

2

1

6

150 ml

150 ml

50 gr

4

10 cc

200 ml

- -

500 gr

- -

Medium

- -

Stack

- -

- -

- -

- -

- -

2 Tsp

- -

Pinch

- -

えび

たまねぎ

パセリ

セロリ

粒こしょう

白ワイン

バター

ねぎ

強力粉

生クリーム

カイエンペッパー

パスタ

  • Bring to a boil the water, wine, sliced onion, parsley, diced celery, black pepper and the shrimp skins. Simmer for 20 minutes.
  • Pass through a fine sieve and bring back the liquid to a boil. Cook until most fo it has evaporated (3 Tbs left).
  • In another pot warm up the butter and saute the green onion for 3 minutes. Sprinkle with the flour and cook for 2 minutes.
  • Add the cream and the broth previously prepared (3 Tbs). When the sauce is smooth add the diced shrimps and cook slowly. Add the cayenne pepper, some salt and pepper.
  • Serve on cooked pasta (Tagliatelle) with parsley...
  • Note
  • なべに、水、ワイン、スライスした玉ねぎ、パセリ、 小さく切ったセロリ、ブラックペパー、えびの殻を入 れて、沸騰させ、弱火で20分間煮る。
  • ざるにあけて、スープだけをもう一度火にかけ煮つめる。(大さじ3杯くらいになるまで)
  • ヲ他の鍋にバターを溶かし、小口切りにしたねぎを3分 ほど炒める。小麦粉をふり入れ2分炒める。
  • そこに生クリームと煮つめたスープを入れる。なめら かになったら小さく切ったえびを入れ、ゆっくり弱火 で煮る。カイエンペッパー、塩、こしょうを入れる。
  • ゆでたパスタ(タグリアテリ)の上にかけ、パセリをちらしていただく。
  • Note

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