English/日本語 P10J

SCALLOP LASAGNA

6人分

SCALLOPS

WHITE STOCK

CELERY

CARROT

ANIS SEED

CREAM

WHITE WINE

BUTTER

FLOUR

CAPERS

CAYENNE PEPPER

SALT & PEPPER

CHEESE

PASTA

350 gr

300 ml

1

1

2.5 cc

200 ml

125 ml

70 gr

70 gr

30 cc

- -

- -

200 gr

9 Strips

- -

- -

Stack

Medium

1/2 Tsp

1 Cup

- -

- -

- -

2 Tbs

Pinch

To Taste

- -

- -

ほたて貝

チキンブイヨンスープ

セロリ

人参

アニスシード

生クリーム

白ワイン

バター

小麦粉

ケッパー

カイエンペッパー

塩&こしょう

おろしたチーズ

パスタ

  • In a large skillet bring to a boil the scallops, water, celery (diced), carrot (sliced), lemon juice, anis seed, cayenne pepper and pepper.
  • As soon as it starts to boil turn off the heat and let sit for 2 minutes. Take the scallops out and place them in a bowl. Cut them in slices.
  • Turn on the heat again and bring to a boil. Cook for 5 minutes. Add some salt & pepper (to taste). Drain the liquid.
  • Return the liquid to the skillet and bring back to boil.
  • Mix the butter and flour. Incorporate to the liquid and mix well with a wisk. Cook at low heat until thick and add the cream and the capers.
  • Set the Lasagna in layers alternating with the scallops and sauce. Top with enough cheese.
  • 大きな鍋に、ホタテ、水、セロリ、ニンジン、レモンジュース、アニスシード、ケインペッパー、こしょう、ワインを入れて煮立てる。
  • 煮立ったら火を止め、2分間休ませる。ホタテを取り出し、ボールに入れておく。ホタテをスライスする。
  • 再び火をつけ、煮立てる。5分間煮る。塩、コショウで味を調える。濾しておく。
  • 濾した液体を鍋にかえし、煮立てる。
  • バターと小麦粉を混ぜる。液体にいれ、ウイスクで混ぜる。弱火で煮つまるまで煮る。生クリーム、ケイパを加える。
  • パスタの上にソースをかけ、その上にチーズを十分のせる。

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