English/日本語R03J

FRUIT RELISH

6 jars

TOMATO

GREEN PEPPER

APPLE

PEACH

PEAR

ONION

CELERY

SUGAR (Brown)

VINEGAR (Regular)

VINEGAR (Wine)

SALT

PARSLEY

BASIL

CLOVE

3,500 gr

4

3

3

3

4

1

700 gr

500 ml

300 ml

5 cc

10 cc

10 cc

5 cc

- -

Large

Medium

Medium

Medium

Large

Stalk

- -

- -

- -

1 tsp

2 Tsp

2 Tsp

1 Tsp

トマト

ピーマン

りんご

もも

なし

たまねぎ

セロリ

ブラウンシュガー

ワインビネガー

パセリ

バジル

クローブ

  • Peel the tomatoes and grossly cut all the fruits and vegetable
  • Put into a large pot and boil for 3 hours, stirring regularely to avoid burning
  • Spoon into small clean, hot jars, leaving 5 mm head space. Close the jars and process in boiling-water bath for 10 minutes
  • トマトの皮をむいて、果物、野菜をざく切りにする。
  • 大きな鍋に入れ、3時間煮て、焦げないように混ぜる。
  • 煮沸消毒したビンに、上部5mm残してスプーンですくい入れる。ふたをして、水が沸騰してから10分間煮沸する。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp