English/日本語R04J

PICKLED ONIONS

8 jars

SMALL ONIONS

SALT

VINEGAR

SUGAR

MUSTARD SEEDS

HORSERADISH

WHITE PEPPERCORNS

BAY LEAF

CHILI PEPPER

2 Kg

200 cc

2 Liters

400 gr

25 gr

30 cc

4/5

1

1

- -

1 Cup

- -

- -

- -

2 Tbs

Per Jar

Per Jar

Per Jar

小たまねぎ

白砂糖

粒マスタード

西洋わさび

白粒こしょう

月桂樹の葉

チリペッパー

  • Peel the onions and soaked them in water with the salt overnight.
  • Combine the vinegar, sugar, mustard seeds and horseradish and boil for 10 minutes.
  • Place the onions with 4 or 5 peppercorns, 1 Bay leaf and 1 Chili pepper in each hot jar. Pour in the hot vinegar. Close the jars and boil for 10 minutes.
  • Let rest the pickles for 1 week before eating.
  • 玉葱の皮をむき、一晩塩水につけておく。
  • 酢、砂糖、マスタードシード、西洋わさびを10分間煮る。
  • 各々の熱いビンに4個か5個のペッパーコーン、ベイリーフ1枚、チリペッパー1本と玉葱を入れる。熱い酢をそそぐ。ビンの蓋を閉め、10分間ゆでる。
  • 1週間置いておく。

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