English/日本語R05J

PICKLED CARROTS

4 Jars (500 ml)

CARROT

OLIVE OIL

SUGAR

VINEGAR

WORCESTERSHIRE SAUCE

BLACK PEPPER

ONION

GREEN PEPPER

1,500 gr

500 ml

100 ml

150 gr

200 ml

15 ml

5 cc

1

2

- -

2.5 Cup

1/2 Cup

- -

1 Cup

1 Tbs

1 Tsp

Medium

Large

にんじん

トマトケチャップ

オリーブ油

白砂糖

ウイスターソース

こしょう

たまねぎ

ピーマン

  • Pell and slice the carrots (5 mm). Boil them 5 minutes. Drain the water out and set aside.
  • Put all the other ingredients in a pot and bring to a boil. Simmer 2 minutes.
  • Half fill a large pot with water and bring to a boil.
  • Meanwhile, fill the jars with the carrots and add the vinegar mix. Tightly close the jars and boil them for 10 minutes in the large pot.
  • Wait a week before eating the pickled carrots.....
  • 人参を皮をむき、5mmに切る。5分ゆでる。水を切っておく。
  • その他のすべての材料を鍋に入れ、沸騰するまで沸かす。弱火で2分間煮る。
  • 大きな鍋に半分水を入れ、沸かす。
  • その間に、ビンに人参を一杯詰め、酢の混ぜたものを加える。ビンの蓋を占め、大きな鍋で10分間煮る
  • 人参のピクルスは1週間置いて食べる。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp