English/日本語R06J

PICKLED GREEN BEANS

5 Jars (500 ml)

GREEN BEANS

VINEGAR

WATER

SUGAR

SALT

FOR EACH JAR

CAYENNE PEPPER (Whole)

CAYENNE PEPPER (Powder)

GARLIC

MUSTARD SEED

ANIS SEED

1250 gr

1000 ml

500 ml

500 gr

135 gr

- -

1

Pinch

1

2.5 cc

2.5 cc

- -

5 Cups

2.5 Cups

- -

- -

- -

Large

- -

Clove

1/2 Tsp

1/2 Tsp

いんげん

白砂糖

それぞれのビンに

カイエンペッパー

カイエンペッパー(粉末)

にんにく

粒マスタード

アニスシード

  • Wash the green beans, cut the edges and tightly pack 250 grams in each jar. Add in each jar the cayenne pepper (whole and powder), the garlic, mustard seed and anis seed.
  • Bring to a boil the vinegar, water, sugar and salt. Simmer for 2 minutes and pour into the jars.
  • Boil the jars for 8 minutes.
  • いんげんを洗い、ほぞを切り、それぞれのビンに250grずつぎゅうぎゅうに詰め込む。それぞれにカイエンペッパー、にんにく、マスタードシード、アニスシードを加える。
  • 酢、水、砂糖、塩を混ぜ合わせて火にかける。沸騰したら、火を弱めて2分間煮る。いんげんの上から注ぎ入れる。蓋をする。
  • 大きななべに湯を沸かし、ビンごと8分間煮る。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp