English/日本語R07J

EGGPLANT CHUTNEY

6 Jars (500 ml)

EGGPLANT

ONION

CIDER VINEGAR

HONEY

WATER

ALLSPICE

CINNAMON

CLOVE

WHITE PEPPER

2500 gr

700 gr

350 ml

600 gr

200 ml

2.5 cc

5 cc

2.5 cc

2.5 cc

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- -

- -

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1 Cup

1/2 Tsp

1 Tsp

1/2 Tsp

1/2 Tsp

茄子

たまねぎ

りんごの酢

蜂蜜

オールスパイス

シナモン

クローブ

白こしょう

  • Wash and peel the eggplants. Cut them in large slices (1.5 ~ 2 cc). Cut the onion and place the vegetables in a large pot.
  • Bring to a boil about 6 liters of salted water (2 Tbs) and add it to the vegetables. Bring them to a boil and cook for 5 minutes.
  • Drain the water out of the vegetables and rinse with cold water.
  • Mix all the other ingredients and bring them to a boil in the large pot. Add the vegetables and bring them to a boil. Cook until the eggplants are soft (about 15 minutes).
  • Pour the mix in hot jars, close them and boil them for 15 minutes.
  • NOTE

    Prepare vinegar in advance by soaking vanilla stick, white peppercorn and whole clove

  • ナスを洗い、皮をむく。大きくスライスする。(1.5〜2cm) 玉葱を切り、大きな鍋の中に野菜を入れる。
  • 2Tbsの塩を入れた約6リットルの水を沸かし、野菜を入れる。5分間煮る。
  • 野菜の水を切り、冷たい水にさらす。
  • 他の材料全部を混ぜ、大きな鍋で沸かす。野菜を加え、煮る。ナスが柔らかくなるまで15分間位煮る。
  • 煮沸した瓶に煮たものを入れ、蓋をしめ15分間煮る。
  • メモ

    前もって、酢にバニラステックと粒白こしょうと、ホールクローブを入れておくとよい。

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