English/日本語R08J

MUSTARD & GREEN TOMATO CHUTNEY

16 Jars (500 ml)

CUCUMBER

GREEN TOMATOES

CAULIFLOWER

ONION

GREEN PEPPER

SWEET RED PEPPER

SALT

VINEGAR

FLOUR

CURCUMA

MUSTARD (Dry)

SUGAR

2,000 gr

2 000 gr

2 000 gr

2 000 gr

10

2

90 cc

3 000 ml

200 gr

30 cc

160 gr

600 gr

2 Kg

2 Kg

2 Kg

2 Kg

Large

Large

6 Tbs

3 Liters

1 Cup

2 Tbs

- -

- -

きゅうり

若いトマト

カリフラワー

たまねぎ

ピーマン

赤ピーマン

小麦粉

ターメリック

からし(粉末)

砂糖

  • Slice the cucumber, green tomatoes and onions and chop the cauliflower and peppers. Add the salt and let stand overnight
  • Drain the water out , add 750 ml of vinegar and 500 ml of water. Bring to a boil and cook for 10 minutes
  • Drain again and add the other ingredients (except the sugar), diluting the mustard flour and curcuma in the vinegar (2 250 ml)
  • Bring to a boil and cook for 15 minutes. Add the sugar and pour into hot jars which you boil for 10 minutes.
  • きゅうり、グリーントマト、たまねぎをスライスし カリフラワー、ピーマンをみじん切りにする。そして、塩を加え、一晩休ませる。
  • 水を切り、750mlの酢、500mlの水を加える。火にかけ、10分間煮る。
  • 再び水を切り、2250mlの酢に砂糖を除き他の材料とマスタード、小麦粉、ターメリックを加える。(焦げ付かないようにかき混ぜる。)
  • 火にかけ、15分間煮る。砂糖を加えてから、煮沸した瓶に入れ、10分間煮る。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp