English/日本語R09J

FRUIT CHUTNEY

14Jars (500 ml)

GREEN TOMATO

PEAR

PEACH

APPLE

ONION

RAISIN

GARLIC

MUSTARD SEED

LEMON RIND

GINGER

VINEGAR

WINE VINEGAR

BROWN SUGAR

1500 gr

1000 gr

1000 gr

1000 gr

500 gr

500 gr

3 Cloves

200 cc

1

60 cc

600 ml

1000 ml

1500 gr

- -

- -

- -

- -

- -

- -

Large

1 Cup

Large

4 Tbs

3 Cups

5 Cups

- -

若いトマト

西洋梨

りんご

たまねぎ

レーズン

にんにく

粒マスタード

レモンの皮

しょうがのこな

ワインビネガー

ブラウンシュガー

  • Slice the fruits and vegetables.
  • Bring to a boil the vinegar and sugar.
  • Add the other ingredients and boil for 2 hours.
  • Pour into clean hot jars and boil them for 10 minutes.
  • NOTE

    Sweet and spicy condiment for meats: pork or beef! Originaly this dish is prepared as a puree so you can finely chop all the fruits and vegetables....

  • 野菜とフルーツを切る。
  • 酢にブラウンシュガーを入れ、沸騰するまでん煮る。
  • ほかの材料を入れ2時間煮る。
  • 煮沸した瓶に入れ10分間煮る。
  • メモ

    肉(牛、豚)の薬味として良いでしょう。野菜やくだものを小さく切るとピューレとしても楽しめます。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!!!

francois@takenet.or.jp