English/日本語 S01J

TARTAR

5人分

MAYONNAISE

GREEN ONION

CAPERS

PICKLES (Sweet)

PARSLEY

VINEGAR (Wine)

SALT & PEPPER

175 ml

10 cc

5 cc

5 cc

5 cc

15 ml

- -

- -

2 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

1 Tsp

- -

マヨネーズ

あさつき

ケイパー

ピクルス

パセリ

ワインビネガー

塩、こしょう

  • Simply mix all the ingredients together and let stand in the refregerator for 2 to 3 hours.
  • Note

    Adding a hard boiled egg is a good idea. Cut the white in 5 mm cubes and mash the yolk before inserting it in the sauce.

  • 材料を全部混ぜる。2〜3時間、冷蔵庫で冷やす
  • Note

    固ゆでのゆで卵を加えるとおいしいです。白身は5mm角にきざみ、黄身はつぶしてください。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp