English/日本語 S03J

B.B.Q. SAUCE

2Cups (400 ml)

BUTTER

ONION

GARLIC

SALT

CAYENNE PEPPER

BROWN SUGAR

VINEGAR

WORCESTERSHIRE SAUCE

TOMATO PUREE

TABASCO

BLACK PEPPER

OREGANO

30 gr

1

2

To Taste

15 cc

75 gr

60 ml

60 ml

200 ml

5 ml

To Taste

Pinch

2 Tbs

Large

Cloves

- -

1 Tbs

- -

4 Tbs

4 Tbs

1 Cup

1 Tsp

- -

- -

バター

タマネギ

にんにく

カイエンペッパー

ブラウンシュガー

ウイスターソース

トマトピューレ

タバスコ

こしょう

オレガノ

  • Melt the butter in a saucepan and cook the chopped onion and crushed garlic until soft.
  • Add 2 cups of water and the remaining ingredients.
  • Stir until well mixed.
  • Place over medium-low heat and simmer for 30 minutes.
  • シチューなべにバターをとかし、たまねぎとにんにくを柔らかくなるまで炒める。
  • 2カップの水との残りの材料を加える。
  • よく混ざるまでかきまぜる。
  • 中火で30分間煮る。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp