English/日本語 S04J

MEAT SAUCE

2 Liters

ONION

GARLIC

BEEF/PORK

CELERY

GREEN PEPPER

CARROT

MUSHROOM (Shimeji)

TOMATO (Canned)

TOMATO PURE

TOMATO JUICE

SUGAR (Brown)

OREGANO

BASIL

SALT & PEPPER

BAY LEAF

THYME

CHILLI PEPPER

ALLSPICE

4

4

1000 gr

6

6

2

400 gr

750 gr

600 ml

800 ml

100 gr

30cc

15cc

To Taste

6

5 cc

2

Pinch

Large

Clove

- -

Stack

- -

Medium

- -

3 Cans

3 Jars

1 Jar

- -

2Tbs

1Tbs

- -

- -

1 Tsp

- -

- -

たまねぎ

にんにく

牛/豚ミンチ

セロリ

ピーマン

人参

しめじ

缶詰のトマト

トマトピューレ

トマトジュース

ブラウンシュガー

オレガノ

バジル

塩&こしょう

月桂樹の葉

タイム

カイエンペッパー

オールスパイス

  • Chop all the vegetables.
  • Saute the onions and garlic in a large, thick bottom pot until golden.
  • Add the meat, break it in little chunks and cook until it looses its pink colour
  • Add the vegetables and cook for a few minutes with the lid on the pot, stirring occasionally
  • Add the tomatoes (juice, pure and canned)
  • Bring to a boil, add the seasoning and simmer for 2 to 3 hours (until the sauce is thick).
  • At mid cooking-time adjust the seasoning
  • 野菜をすべてみじん切りにする。
  • 厚手の鍋で、玉葱とにんにくをきつね色になるまで炒める。
  • 肉を加えて、つぶすようにして、ピンク色がなくなるまで炒める。
  • 野菜を加えて数分炒め、蓋をして時々かき混ぜる。
  • トマトの水煮、トマトピューレ、トマトジュースを加える。
  • 煮立ったら、調味料を入れ、弱火で2、3時間煮つめる。(蓋をしないで)
  • 途中で味を整える。

Recipe List

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