English/日本語 S09

TUNA SAUCE

2 Cups (400 ml)

CANNED TUNA

GARLIC

PARSLEY

TOMATO

WHITE STOCK

SALT & PEPPER

200 gr

1 Clove

30 cc

250 gr

150 ml

To Taste

- -

Medium

2 Tbs

- -

- -

- -

鮪(まぐろ)缶

にんにく

パセリ

トマト

チキンブイヨンスープ

塩&こしょう

  • Drain the tuna and saute the garlic in the tuna oil at low heat for 2 minutes
  • Add the parsley and the tomatoes (peeled and diced). Cook until the tomatoes are soft.
  • Add the tuna and the white stock, salt and pepper and simmer for a few minutes or until the sauce is thick.
  • ツナの油を切る、そのツナの油でにんにくを2分間弱火で炒める。
  • パセリとトマト(皮を剥いてさいころ状に切る)を加える。トマトが柔らかくなるまで炒める。
  • ツナとホワイトストックを加え、塩、こしょうをして数分ソースが少しドロッとするまで煮る。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp