English/日本語 S10

HOLLANDAISE

2 人分

EGG YOLK

COLD WATER

BUTTER

SALT

WHITE PEPPER

LEMON JUICE

2

15 ml

150 gr

To Taste

To Taste

15 ml

Large

1 Tbs

- -

- -

- -

1 Tbs

卵黄

冷水

バター

白こしょう

レモンジュース

  • Put the egg yolks and cold water in a stainless steel bowl over hot (but not boiling water). Whisk the yolks until they are firm.
  • Slowly add the melted butter (it has to be warm) and continue mixing.
  • Add the salt, white pepper and lemon juice
  • 卵黄と冷たい水をステンレスのボウルに入れ、別のなべに熱いお湯を入れて、その中で固くなるまで泡立て器で混ぜる。
  • 溶かしバターをゆっくり加え、混ぜ続ける。
  • 塩、ホワイトペッパー、レモンジュースを加える。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp