English/日本語 S13

CALIFORNIA SAUCE

300 ml

OLIVE OIL

FLOUR

WHITE STOCK

CREAM (Light)

TOMATO KETCHUP

WORCESTERSHIRE SAUCE

PAPRIKA

TABASCO

LEMON JUICE

45 ml

45 cc

160 ml

160 ml

90 ml

10 ml

5 cc

3

15 ml

3 Tbs

3 Tbs

- -

- -

6 Tbs

2 Tsp

1 Tsp

Drops

1 Tbs

オリーブオイル

強力粉

チキンブイヨンストック

生クリーム

トマトケチャップ

ウースターソース

パプリカ

タバスコ

レモン汁

  • Warm up the oil in a heavy buttom sauce pan and cook the flour for 2 minutes.
  • Add the white stock and the cream and cook, stirring constantly until thick.
  • Add the other ingredients still stirring and cook for 2 more minutes.
  • 深い鍋に油を温め、2分間小麦粉を炒める。
  • ホワイトストック、クリームを加え、かたくなるまで常にかきまわす。
  • その他の材料を加えかきまぜ、さらに2分間煮る。

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