English/日本語 S14

BRANDY & CHERRY SAUCE

300 ml

CHERRY (Pitted)

BRANDY

APPLE JUICE

LEMON JUICE

SUGAR

300 ml

60 ml

45 ml

15 ml

15 cc

1 Can

4 Tbs

3 Tbs

1 Tbs

1 Tbs

さくらんぼの缶詰め

ブランデー

りんごの果汁

レモン汁

砂糖

  • Cook the cherries (cut in small pieces) in the cherry juice at low heat for 10 minutes.
  • Pass them in the blender and put them back in the pan. Add the other ingredients and cook until thick (20 minutes).
  • さくらんぼを小さく切りさくらんぼ缶のシロップと一緒に弱火で10分間煮る。
  • ブレンダーにかけ、鍋に戻す。他の材料を加え、とろみがつくまで煮つめる。(20分間)

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp