English/日本語 S15

SMITANE SAUCE

300 ml

BUTTER

ONION (Minced)

SOUR CREAM

WHITE WINE

BACON

PARMESAN

15 gr

30 cc

300 ml

125 ml

150 gr

To Taste

1 Tbs

2 Tbs

1.5 Cup

3/4 Cup

- -

- -

バター

たまねぎ(みじん切り)

サワークリーム

白ワイン

ベーコン

パルメザンチーズ

  • Warm up the butter in a heavy buttom sauce pan and saute the onions until soft (do not over cook that would darken the sauce).
  • Add the wine and cook until the liquid as evaporated.
  • Add the sour cream, stirring, and cook for 3 minutes.
  • Pass through a fine sieve.
  • Cook the bacon until dry and cut in small pieces.
  • Cover the asparagus with the sauce and sprinkle with parmesan cheese and bacon.
  • 厚手の鍋にバターを温め、玉葱を柔らかくなるまで炒める。(ソースが黒くなるので、焦がさないように)
  • ワインを加え、水気がなくなるまで煮る。
  • サワークリームを加えかき混ぜ、3分間煮る。
  • 目の細かいざるでこす。
  • ベーコンをカリカリに炒め小さく切る。
  • アスパラガスにソースをかけ、パルメザンチーズとベーコンをふりかける。

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