English/日本語 S16

BRANDY & ORANGE SAUCE

300 ml

STARCH

SUGAR

ORANGE JUICE

GRAND MARNIER

ORANGE RIND

BUTTER

30 cc

60 gr

400 ml

125 ml

10 cc

15 gr

2 Tbs

4 Tbs

2 Cups

- -

2 Tsp

1 Tbs

かたくり粉

砂糖

オレンジジュース

グランマニエ(リキュール )

オレンジの皮

バター

  • Mix the starch with the sugar.
  • Bring the orange juice and liqueur to a boil and add the sugar starch mix. Turn down the heat and cook until thick.
  • Turn off the heat and add the butter and orange rind.
  • 砂糖とかたくり粉を混ぜておく。(1)
  • オレンジジュースとリキュールを火にかけ、(1)を入れ混ぜる。火を弱め、とろみがつくまで煮る。
  • 火を消し、バターとオレンジの皮を加える。

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp