English/日本語 S20

MUSHROOM SAUCE

4人分

BUTTER

GREEN ONION

MUSHROOM

FLOUR

WHITE STOCK

MILK

NUTMEG

FRESH PARSLEY

SALT & PEPPER

PAPRIKA

PARMESAN CHEESE

PASTA

45 gr

1

500 gr

45 ml

500 ml

250 ml

Pinch

15 cc

To Taste

Pinch

To Taste

4

3 Tbs

Small

- -

3 Tbs

- -

- -

- -

1 Tbs

- -

- -

- -

Portions

バター

ねぎ

きのこ (しいたけ)

強力粉

チキンブイヨンスープ

牛乳

ナツメグ

パセリ

塩&こしょう

パプリカ

パルメザンチーズ

パスタ

  • Warm up the butter in a pan at medium low heat. Add the minced green onion and cook for 2 minutes. Add the sliced mushrooms, salt & pepper and cook 5 more minutes.
  • Add the flour and cook 2 minutes.
  • Add the chicken browth and bring to a boil. Add the milk (warm), nutmeg, parsley and paprika. Mix well and let cook slowly 7 minutes (regularly mix).
  • Serve the sauce on fresh pastas and sprinkle with parmesan cheese
  • NOTE

    The Paprika will give a nice pink color to your sauce...

  • フライパンにバターを溶かす。みじん切りの葱を2分くらい炒める。そこへ薄切りの椎茸を入れ、塩、胡椒をしてもう5分ほど炒める。
  • 小麦粉を加え2分間炒める。
  • チキンブイオンスープを入れ、沸騰させる。暖めたミルク、ナツメグ、パセリ、パプリかを入れ、かき混ぜながら7分間煮る。
  • パスタにソースをかけ、パルメザンチーズをふりかける。
  • メモ

    パプリカを使うときれいなピンク色のソースになります。

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