English/日本語 S21

PESTO GENOVESE

4人分

FRESH PARSLEY

FRESH BASILIC

GARLIC

OLIVE OIL

PARMESAN CHEESE

SALT & PEPPER

SUNFLOWER SEEDS

PASTA

25 gr

25 gr

1

45 ml

75 ml

To Taste

45 ml

4

1 Cup

1 Cup

Small Clove

3 Tbs

5 Tbs

- -

3 Tbs

Portions

パセリ

バジル

にんにく

オリーブ油

パルメザンチーズ

塩&こしょう

ひまわりの種

パスタ

  • Mix the Basil and Parsley in a Blender.
  • Add the garlic, olive oil and cheese. Mix again and add Salt & pepper.
  • Serve the sauce on warm pasta and mix well
  • NOTE

    Using Basil sauce is much easier but you have to cut down ion the oil and use only 1 or 2 Tbs of that sauce.

  • バジルとパセリをブレンダーにかける。
  • にんにく、オリーブオイル、チーズを入れ、よく混ぜて塩、胡椒をする。
  • 温かいパスタにソースをからめる。
  • メモ

    バジルソースを使うともっと簡単ですが

Recipe List

日本語

Recipe List

English

Can't read this Page! It's mostly in Japanese characteres!

francois@takenet.or.jp